SKOTTLAND 2010 (Gruppresa)



Skottland skulle alla ressugna få uppleva, vi skulle kliva på planet på Skavsta utanför stockholm och flyga med Ryanair och bara det var en upplevelse, flygplats under ombyggnad.

När vi landat utanför Edinburgh och skulle åka till vårat hotell visade det ha blivit dubbelbokat så vi får nytt hotell , Blev väldigt förvånad när det visade sig vara HILTON , gick ju att sova där också.

Första dagen gjorde vi Edinburgh som var en alldeles förtjusande stad med killar i kilt i varje gatuhörn som spelade säckpipa. Vi provade oss fram på öl gatan och beställde in Ale som är ljust öl och mådde alldeles förträffligt.

Följande dag begav vi oss norrut för att få se Neil Ross en välkänd herde valla sina får med 15-20 vallhundar, där visade han oss hur han började med sina små valpar, en väldigt spännande upplevelse som absolut är värd ett besök.

Är man i Skottland får man inte missa att besöka ett Whiskydestelleri, finns flera med fina museer till,och sedan ull -spinnerier där det tillverkas kiltar med fabriksförsäljning.

Sjön Loch Ness är ett måste, kan ju finnas möjlighet att se en skymt av sjö-odjuret Nessie

Sedan den fantastiskt vackra dal-gång Glen Coe där både Harry Potter och Bravehart med Mel Gibson
är inspelade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0