Mina Aktiedepåer (Avanzamini och Nordnetdirekt)

Har nu hållit på några år och köpt och sålt Aktier och finner det kul och intressant, jag har min gamla depå
Nordnetdirekt med i dag på ett +(31,56% sedan start) i dag -0,09%,  På denna depå i dag ligger Ratos i topp med +88,91% och då är inte den årliga avkastningen med en bra ränta
sedan som god tvåa ligger Black Pearl Resurs +85,81%
på minussidan ligger de två nyinköpta EOS Russia -13,24 och Elektrolux -8,53 som jag har goda förhoppningar att det med tiden vänder och blir ett + tecken framför även dessa.

Min lite speciella Depå Avanzamini har jag nu sparat i 14 månader och 500 kr varje månad ligger i dagsläget på ett +(16,40%) i dag -0,56% ska bli kul att under året få lite utdelningar även på denna depå vet i dagsläget inte riktigt hur jag kommer att använda utdelningarna, ska klura lite, alla dessa aktier ska det bli utdelning på det är därför de finns i denna depå och inköpet fick inte vara dyrare än 50 kr /st.  Här leder Fabege +56,98% sedan start och OEM internatsional +40,68 sedan start på minus ligger Proffice B -13,57% och Bong Ljungdal -7,75%.


DUKAN DIETEN

Känns som jag ligger lite risigt till med dieten, det har varit många födelsedagar och kalas sista tiden med tårtor och god mat även några glas vin och någon Irish coffe. Har ändå tänkt att hålla mig till dieten mellan allt firande och gissar att jag har gått upp något kilo, inte så att det märks på kläderna men samvetet känns lite halvgrått.

Har inskaffat ny stegräknare och det optimala vore runt 10 000 steg om dagen, har varit dålig på att promenera sedan i söndags när jag glad i hågen tog på mig gympadojjorna plockade med mig stavarna för att gå till Petra i grannbyn, det visade sig att hon inte var hemma och bara promenaden till henne tog 40 min i rask takt och lika lång tid tillbaks , inte svårt att gissa ven som var mörbultad i kroppen efter den utfärden, som promenerat 30 min varje dag hittills.

Var i dag och fick en spruta inför min resa till Thailand i slutet av månaden, Anna sa att hon var glad att slippa följa med och det var bara för att slippa ta spruta.
Känns lite konstigt att ge sig iväg med allt negativt man hör om i Sydostasien, Paret som fick ström i sig var i samma område som vi kommer att vistas i , det har tydligen i varje fall slutat regna jusst nu runt Krabi.

Taksviten på Clarion Grand Hotell i Östersund " fd hotell Win"

VÅREN 2013 Vart kommer 9-e klassarnas skolresan att gå?

Våra duktiga ungdommar har kommit på att de ska arbeta och spara ihop till en avslutningsresa när de ska sluta i grundskolan och bjudit inn alla föräldrar till de 33 eleverna som går ut 7é klass i vår.
Klasskassan är i dag på strax över 7000 kr.

Det som ungdommarna beslutade var att sälja 14 st påskgodis burkar/elev ala 50 kr styck.

Sedan annordna Påskdisko för förskolan till andraklasseleverna på Kullata skolan med hjälp av föräldrar, sälja chokladbollar som klasskamraterna får baka, popcorn och festis.

Om några veckor blir det dax att ta med krattor och åka till Bispgården och kratta runt kraftverket det ger även klirr i kassan.

Vart resan kommer att gå det fanns många förslag, dels av föräldrarna som ville ha resa innom Sverige, vilket inte tjejgruppen som jag lyssnade på hade en tanke , deras förslag var Grekland, Kreta, Cypern , Thailand helt enkelt solresor, få se hur mycket pengar som de lyckas få ihop och när de kan enas med killarna och föräldrarna.

Sedan funderar de på att spara 50 kr i månaden från 8é läsåret


Hittade på Ving.se hemsida   "Högklassiga klassresor till solen! från 3100 kr"

Sälj lotter 3000 st a´la 20 kr st med en behållning på 30,000 kr kanske ide när det är Hammarstrands marknad, kruskalas osv?


RSS 2.0