THAILAND billigt att åka, billigt att bo, KOH LANTA

När jag vaknade i morse stod termometern på -30 grader.   I går satt vi och tittade på resor till Cypern i slutet av April likadant som vi gjorde för tre år sedan och konstaterade att det är dyrt att åka dit och inte billigt att visstas där.
Roger hade på skojs skull även kollat Thailand Charter det billigaste hittade han med Fritidsresor Phuket  två personer 18296 avresa 26/4 från Stockholm och då endast tvåstjärnigt.

Jag klickade in mig på flygresor.se  går att klicka in sig på nedan och kolla ,och hittade med vårat favorit flygbolag Thai air resor i slutet av april och åter efter 2 till 3 veckor till Stockholm via Bangkok till Krabi för två personer för under 10 000 kronor.

Nu blev nästa frågetecken väder?
Mars till Maj varma årstiden ovanligt med regn
Juni till Sept regnperioden
Okt till Feb svala årstiden skiljer 5 grader i medeltempratur mellan varma o svala årstiden
monsunskurar kan komma in hela året

Har sedan gått in på    www.lantarentestate.com    hemsida och kollat priser för att hyra hus i två veckor.

Enplansvilla 30 kvm med Queensizebädd och möjlighet att hyra extrasäng och spjälsäng  kostar 2350 kr två veckor ink slutstädning det som tillkommer är betalning för el 8,50 thb kilovatt och vatten 15thb kubikmeter  (100thb= 22,39kr  23/2 2011)

Tvåplansvilla  med 2 sovrum och 4 bäddar  kostar  4000 kr för två veckor ink slutstädning där tillkommer också  betalning för el och vatten.

Sedan finns ett antal lägenheter, större villor och lyxvillor i olika prisklasser



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0