BH och smink snack med en medveten tonårstjej




Hämtade min lilla tjej hos frissan Kristine Höög i dag där hon klippt lugg och putsat topparna.
Anna har sedan hon var en tvärhand stor bestämt att hon ska bli frissa och det var bara Siw Ljung som gällde där hon till och med hade bestämt vilken stol hon skulle ha till sina kunder,
På kortet var hon inte gammal och hon klippte sig hos Siw tills hon väldigt tragiskt gick bort för några år sedan, Nu var första gången hon var till Siws Salong igen i och med storasyster är frisör men har arbetat i några år på Cypern och det blir lite långt och kostsamt att måste dit så fort hon behöver toppa sig.

På kvällningen började hon prata om i morgon att det blir jobbigare att sminka sig för att det är mer noga med maskaran när man har kort lugg och att hennes Nivea volym maskara är väldigt bra.

Sedan kom hon in på att en av bästisarna hade så snygg bh fast det var en pushup vit med prickar så då skulle hon kolla om hon hittade den på Lindex, Kappahl eller H&M så hon kollade igenom deras webbshoppar men hittade inte jusst den, men en massa OH så snygga på Lindex storlek 70A, nu tyckte jag att vi kanske inte skulle handla fler BH jusst nu så då kom hon på att kolla på tradera och där fanns det en uppsjö av nya i rätt storlek så hon la bud där så vi får se om det blir någon ny.


Lindex Shop Online - Push-up BH Lindex Shop Online - Soft BH Lindex Shop Online - Push-up BH Dessa var favoriter från Lindex shop online

Kommentarer
Postat av: mats hellborg

Upps och oj ! Ja det är i tonåren problemen kommer mestadels.. ELLER hur morsan?

2011-03-01 @ 23:42:20
Postat av: Marita

Jag blir verkligen rörd av att se bilden på Siv Ljung. Hon var verkligen en person som man tyckte mycket om. Hon är verkligen saknad......För övrigt gör du det bra som fortsätter med dieten."Heja Siv"!!!!

2011-03-02 @ 08:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0